joi, 2 decembrie 2010

Marca Genetica a Geto-dacilor

O sa incep cu un articol scris de domnul Dr. Toni Victor Moldovan, articol care se numeste ‘Marca Genetica a Geto-dacilor’, articol in care domnul doctor, dupa o demonstratie foarte savanta, ajunge la concluzia ca poporul geto-dac ai caror urmasi directi suntem erau marcati in ADN-ul lor cu numarul 666 numarul ‘fiarei’, inca din acele timpuri. Ca o concluzie logica daca noi suntem urmasii geto-dacilor, noi romanii suntem in continuare marcati in ADN-ul nostru cu acest numar, mai trebuia sa se spuna ca acest popor fiind al lul Satan ar trebui intr-un fel anihilat, desfiintat, proscris etc., sau poate se lucreaza la acest lucru si noi nu stim.
Am incercat in mai multe randuri sa raspund la acest articol dar nu am reusit, asa ca acum pot pe propriul meu blog sa-mi spun si eu parerea, despre parerea domnului doctor. Copiez integral acest articol pentru a nu mai fi nevoie sa-l cautati pe internet, precum si raspunsul meu la acest articol. Daca ma aude cineva, haideti sa strigam impreuna !

Dr. Toni Victor Moldovan
ClujMarca Genetica a Geto-dacilor

Undeva in Galaxie, evolutia naturala a formulei A.D.N. a dus la aparitia primei fiinte umanoide capabila sa produca mijloace tehnice si ...in cele din urma sa practice ingineria genetica. Acel moment a adus primul eveniment important galactic: saltul tehnologic in terapiile genetice. Urmatorul eveniment important a constat in punerea in evidenta a corpului spiritual si a structurii sale eterice, care detine informatie genetica. De la acel nivel tehnologic, fiintele umanoide au imaginat o modalitate noua de reproducere, asexuata, care pe l^nga avantajele economice, asigura simplificarea formulei A.D.N.  cu fiecare sarja de noi fiinte si o evolutie artificiala, condusa, a fiintelor umanoide. Modalitatea de reproducere a fiintelor extraterestre consta in racordarea unui corp fizic produs in laborator la un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete. Practic, dintr-o formula A.D.N. initial extrem de complexa evoluata intr-un timp lung, greu de definit, "au explodat" o multitudine de variante A.D.N. inteligente, s-au desprins ramuri - rase umanoide care, cu fiecare sarja de fiinte devin mai inteligente si isi simplifica formula A.D.N.. Rasele umane actuale, ca si diversele subtipuri rasiale sunt rezultatul actiunii mai multor zei care, in programe de inginerie genetica usor diferite, au modelat omul "dupa chipul si asemanarea lor", adica dupa standardul A.D.N. produs la un moment dat. Productia unei anumite marci A.D.N. necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa". Timpul lor este diferit de timpul nostru linear datorita tehnicilor de distorsiune temporala. Astfel, un ciclu de evolutie umana pe Terra de 4000-6000 de ani acopera aproximativ perioada vietii unei fiinte extraterestre egala cu  900-1000 de ani. Calatoria in timp, distorsiunile temporale, fac imposibila chiar si pentru EI ordonarea clara, succesiunea cronologica a diverselor marci A.D.N. in timpul Galactic. Cu alte cuvinte, nici macar EI nu sunt in stare sa prezinte ordonat arborele genealogic al creatiei, evolutia artificiala si increngatura fiintelor extraterestre. Cosmogoniile lasate de zei pam^ntenilor, usor de patruns pentru noi astazi,  nu fac nici ele prea multa lumina in acest domeniu.
Mayasii insa, ne povestesc despre "ZEII  NUMERE  INL<NTUITI  IN  MARELE TIMP" . Aceste numere sunt dupa parerea mea codificari numerice de marci genetice produse de fiintele extraterestre in diverse segmente temporale, imposibil de ordonat cronologic.
 Programele de inginerie genetica practicate pe diverse planete au avut drept obiectiv crearea unor populatii caracterizate prin simplitate, puritate genetica (c^t mai homozigote) si c^t mai compatibile genetic cu marca genetica a corpurilor fizice produse in laborator. Aceste populatii (sexul masculin) erau ucise in scopul captarii corpului spiritual necesar fabricarii de noi fiinte extraterestre. Mai int^i insa, corpurile spirituale trebuiau scanate (studiate in vederea stabilirii compatibilitatii genetice - "cercetate"), iar apoi erau marcate, "insemnate".
Cercetarea genetica este o operatiune obisnuita in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care precede o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Este descrisa chiar si in "Cartea egipteana a mortilor".
Oh! si ce vad?
Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii...
Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc,
Capul sa mi-l reteze,
Si fruntea sa-mi cresteze,
Ca, din porunca Stap^nului lor,
Sa ma batjocoreasca cum vor... (Capitolul XC)
Programele zeilor, programul mondial de inginerie genetica, daca se poate vorbi despre asa ceva, a demarat sub semnul mai multor supercivilizatii, programele diverse fiind bine impartite geografic, in zone strict delimitate. Productia unei anumite marci A.D.N. necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa". Acesta este, se pare, al cincelea ciclu de astfel de program pe Terra. Una dintre caracteristicile programului in curs consta in conflictul deschis intre supercivilizatia dumnezeului biblic (S.D.), al carui produs este poporul evreu si un complex de supercivilizatii ce detin baze subpam^ntene. Zeii poporului evreu au reusit un salt in homozigotare (puritate si simplitate genetica) comparativ cu restul zeilor, care au ramas la o marca A.D.N. mai apropiata de marca programului anterior potopului. Fiind concurentiale, supercivilizatiile extraterestre nu se sfiesc sa se arate cu degetul una pe cealalta, supercivilizatia dumnezeului biblic denumind lumea intraterestra (L.I.) "fiara". In preajma perioadei apocaliptice, care va incheia programul in curs, fiecare dintre supercivilizatii va practica propria operatiune de cercetare genetica si va incerca sa marcheze c^t mai multi oameni care mai au inca o compatibilitate genetica cu EI. Din "Apocalipsa -13" aflam:
16. Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe m^na lor cea dreapta sau pe frunte ,
17. Inc^t nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, dec^t numai cel ce are semnul, adica, numele fiarei sau numarul numelui fiarei.
18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.
Sa vedem daca avem priceperea necesara!... Cu ce se ocupa oare programele zeilor? Ce rost au ele? Totul este creat pentru ca perpetuarea si perfectionarea genetica a speciilor extra/intraterestre sa fie posibila. Toata Biblia contine la urma urmei
genetica, multa genetica. Astfel, dupa ce S.D. si-a incheiat cercetarea genetica preapocaliptica prin "pecetluirea", insemnarea "pe frunte" a celor 144.000 de compatibili genetic cu ei, cu "pecetea Viului Dumnezeu", acum este r^ndul L.I. sa-si continue cercetarea genetica.
"Pecetea Viului Dumnezeu" m-a dus cu g^ndul la o marcare a C.S. compatibile. Dumnezeu este fiinta in materie negativa structurata, asa cum mai scriam, dupa modelul holografic, conform caruia fiecare unitate de structura reprezinta imaginea intregului. Pecetluirea - marcarea este posibila tocmai datorita compatibilitatii genetice intre cei alesi si ingerii S.D., altfel fenomenul de rejet genetic ar avea loc intre pecete - marker si C.S., iar marcarea nu ar mai fi posibila. Adaugarea markeru-lui pe C.S. face posibila captarea lui.
Actiunea ingerilor L.I. este similara din punct de vedere al cercetarii genetice si al "pecetluirii" C.S. compatibile. Versetele 16, 17 si 18 vorbesc despre aceasta operatiune delicata, pe care o sufera o buna parte a populatiei, bineinteles, indiferent de rang, bogatii, etc. Cercetarea genetica duce la insemnarea celor compatibili, cu semnul fiarei, semnul - pecetea L.I., care poate fi tradusa in numele fiarei sau in numarul fiarei. Aceasta este tot o pecete genetica, este marca A.D.N. comuna L.I. si unei bune parti a populatiei Terrei. Marca A.D.N. a L.I. este posibil sa contina o varietate mai larga de structuri A.D.N., tin^nd cont ca L.I. face parte dintr-o uniune de mai multe rase umanoide. Oricum, aceste structuri A.D.N. au o baza comuna, o structura unica, ce poate fi codificata numeric in numarul 666. Foarte probabil, structura aceasta, marca A.D.N. sintetizata in numarul de cod 666, este diferita de marca A.D.N. a ingerilor S.D., pentru care numarul de cod este diferit (de exemplu, 665?). Acest fapt permite captarea sigura si unica a C.S. insemnate cu structura 666, dupa momentul apocaliptic.
In privinta expresiei "nimeni nu poate sa v^nda sau sa cumpere, dec^t numai cel ce are semnul" ea se refera in mod sigur la a-ti vinde C.S. unei some de inger sau a cumpara pentru C.S. o soma de inger. Pe scurt, se refera la capacitatea de racord C.S. - soma de inger, pentru cel ce are semnul. Numai acela va putea fi racordat. Este logic. Expresiile privind v^nzarea, cumpararea, cu balanta, cu recolta de gr^u, de secara etc. se regasesc in pildele biblice, asupra carora nu mai insist. Expresia in cauza nu are nici o legatura cu codurile bancare, cu activitatea financiara a lumii moderne sau cu un eventual crah al capitalurilor, desi evenimentele s-ar putea int^mpla.
Pista regasirii codului numeric 666 in anumite persoane - oameni, este de asemenea gresita. Codul 666 este "numar de om", oricare ar fi el, insa, compatibil genetic cu ingerii L.I. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani de S.D., din momentul scindarii evolutiei genetice a S.D. si a L.I., din momentul conflictului dintre Dumnezeu si Satana pe motivul conducerii destinelor programelor de inginerie genetica.
Si ... ce legatura are asta cu geto-dacii? Are!
In multe locuri ale teritoriului geto-dacic apare inscriptionat 666, sub forma "SSS" sau "CCC" - 6 grecesc sau VIVIVI - 6 latin. Astfel de locuri sunt complexul de la Sarmisegetuza, opaitul de la Drobeta, o placa de marmura de la Tomis, o placa de marmura de la Tetovo (Macedonia). Legatura dintre codul numeric 666 si geto-daci este usor deductibila din "rugamintea unei femei gete" gasita la Tomis, pe o placa de marmura.
  Stralucitoare,
  Curata,
  Mareata doamna,
  Sunt credincioasa.
  Sunt cu trei de sase.
  Dar at^t te rog,
  C^ndva sa ma ajuti
  Sa renasc.
Decodarea textului este simpla: Zeule, sunt compatibila genetic cu tine (adica sunt stralucitoare, curata, credincioasa; mai mult dec^t at^t, detin "numarul de om", codul numeric al marcii genetice 666; este aproape sigur ca ma vei reincarna intr-o fiinta extraterestra.
In concluzie, codul numeric 666 codifica marca genetica a getilor sau si a getilor. Ram^ne doar ca geneticienii "sa aiba priceperea sa socoteasca numarul". Zeii au stiut ca omul va ajunge in timpul tehnic prielnic acestei operatiuni. Asteptam cu interes socoteala unui dac destept! 








Am citit cu deosebita atentie ipoteza domnului doctor Toni Victor Moldovan, care m-a coplesit cu cunoasterea sa aprofundata in domeniul ingineriei genetice extraterestre, dar mai ales in cunoasterea tainelor universului.
Domnia sa deja cunoaste banuiesc ADN-ul populatiilor extraterestre, iar ADN-ul populatiilor subpamantene pentru domnia sa nu reprezinta nici un secret.
Degeaba asteapta domnul doctor un raspuns de la un dac destept pentru ca acestia nu mai exista, iar poporul roman urmasul direct al dacilor si, purtand marca 666 genetic in ADN nu ar putea da nastere unor urmasi destepti (domnia sa este convins de acest lucru) pe de o parte iar pe de alta parte pentru ca ADN-ul lor este mult mai aproape de potop spre deosebire de poporul evreu care a beneficiat de implementarea unui ADN mult mai superior, mai dezvoltat si ca urmare, mult mai aproape de apocalipsa.
Totusi ceva nu este in regula in aceasta “savanta” demonstratie a domnului doctor si ca urmare imi voi expune si eu punctul meu de vedere.
Pe de o parte, ma intreb cum s-a impartit ADN-ul astfel incat poporul evreu a avut parte de ADN-ul evoluat,mult perfectionat al populatiilor extraterestre,asfel incat au fost marcati cu “Viul lui Dumnezeu” . Aceasta deja in demonstratia domnului doctor  este o axioma nu o teorema, deci nu trebuie demonstrata.
Pun aceasta intrebare pentru ca fiind  marcati cu pecetea lui Dumnezeu, istoria lor ar fi trebuit sa fie o continua adorare a lui Dumnezeu, un permanent efort de a fi aproape de Acesta, erau doar marcati cu pecetea LUI, dar vechiul Testament de la inceputuri este plin de tradari intre ei ca oameni, dar mai ales  fata de credinta in Dumnezeu, desi erau marcati cu “Viul lui Dumnezeu” .
Chiar si minunile lui Moise nu au putut schimba indaratnicia acestui popor in conditiile in care Dumezeu Le-a promis  ”Am sa va primesc sa-mi fiti popor iar Eu sa va fiu Dumnezeu si voi veti cunoaste ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru care v-a scos din pamantul Egiptului si de sub munca apasatoare a Egiptului”.
Moise si-a transformat toiagul in sarpe, a umplut raul de sange, a scos broastele din rauri si a acoperit Egiptul, au iesit tantarii, taunii, au murit animalele, au erupt bube pe egipteni, a trimis grindina, lacustele au acoperit pamantul, moartea primilor nascuti ai egiptenilor, trecerea prin Marea Rosie, cand   Moise a despartit apa marii, si a inecat toata armata lui Faraon, toate aceste minuni le-a facut Moise pentru a pleca cu poporul sau de sub jugul egiptenilor.
Si cum au raspuns evreii la aceste minuni, ”voi ne-ati adus in pustia aceasta ca sa murim de foame”, si iarasi Dumnezeu ii asculta le ploua paine din cer, dar nu a fost deajuns, au vrut si carne, Dumnezeu le-a trimis prepelite de le-a acoperit tabara, dar in continuare nu sunt multumiti evreii ”da-ne apa sa bem” si le-a dat Moise apa din piatra.  Pana si Dumnezeu atat de blind si rabdator spune la un moment dat ”pana cand nu veti voi sa ascultati de poruncile mele si de invataturile mele?”.
Cand Moise s-a urcat pe Muntele Sinai pentru primirea legilor, poporul evreu care cu putin timp in urma jurasera ”toate cuvintele pe care le-a grait  Domnul le vom face si le vom asculta”, nu a mai avut rabdarea sa-l astepte pe Moise sa coboare din munte si au cerut sa se faca un zeu, vitelul de aur, caruia au inceput sa i se inchine. Si aceasta dupa nici 40 de zile. Nu este posibil ca in fata atator multimi de minuni facute de Dumnezeu pentru poporul lui Isaia, acesta sa fie atat de nerecunoscator incat sa-si faca un idol dintr-un vitel.
Au trecut cateva generatii de la moartea lui Moise si deja evreii isi cautau alti idoli carora sa se inchine. Iar ultima si cea mai cumplita tradare , crucificarea Mantuiorului Isus Cristos fiul lui Dumnezeu, Mesia care fusese trimis pe pamant tocmai pentru a duce poporul evreu la ascultarea catre Dumnezeu .
Cum este posibil ca sa-L primesti pe Isus cu flori duminica, pentru ca acelasi popor care L-a intampinat cu flori, vineri sa-I puna coroana de spini sa-L batjocoreasca pe acel om care le facuse numai bine, care facuse atatea minuni pentru ei.
Si in aceste conditii putem considera ca poporul evreu este poporul ales de Dumnezeu? Da, putem  spune ca acest popor a fost ales de Dumnezeu, pentru ca numai un astfel de popor cu o mare labilitatea spirituala putea sa-L ucida pe Fiul lui Dumnezeu cel caruia se inchinau, numai un astfel de popor nu putea sa-si recunoasca Dumnezeul. Probabil  ca orice alt popor, stiind minunile pe care le-a fi facut pentru ei,   L-ar fi venerat ca  Dumnezeu.  
Deci, nu cred ca putem lua ca o axioma ca pecetea lui Dumnezeu este asupra poporului evreu, cred ca trebuie studiata mai atent aceasta impartire a ADN-ului.
Este posibil ca schema ADN-ului implementat in acest popor sa fi fost eronata ori alterata, pentru ca nu este posibil ca un popor care poarta pecetea lui Dumnezeu sa nu-L recunoasca pe Acesta, pentru ca aceasta pecete exista genetic in fiecare membru al acestei comunitati.

Pe de alta parte din cunostiintele mele ADN este o inlantuire de celule specifice si care se pastreaza o perioada de multi ani . In aceste conditii as fi considerat ca cercetarile domnului doctor sa fi fost facute asupra unor oseminte vechi ale populatiei evreiesti, sa le compare ADN-ul  cu cel al populatiilor “ civilizatiilor dumnezeului biblic” , cu ale celorlalte populatii pentru a ajunge la concluzia ca ADN-urile acestui popor sunt mai “homozigote” (puritate genetica).
In loc de aceste cercetari ni se pune pe hartie o axioma “ una dintre caracteristicile programului in curs consta in conflictul deschis intre super civilizatia Dumnezeului biblic, al carui produs este poporul evreu” si cu asta gata, trebuie sa-l credem pe cuvant pe domnul doctor .
Pe de alta parte, jenanta mi se pare si concluzia cealalta cu marca genetica a geto dacilor cand ADN-ul care este o inlantuire chimica si care are o baza stabila in timp, este argumentata prin faptul ca “ in multe locuri ale teritoriului geto dacic apare inscriptionat 666 sub forma “SSS” “ sau “ CCC”-6 grecesc sau VIVIVI- 6 latin.
Asfel de locuri sunt : Complexul de la Sarmisegetuza, opaitul de la Drobeta , placa de marmura de la Tomis, placa de marmura de la Tetova (Macedonia)”, acestea sunt acele multe locuri unde apare inscriptiile cu CCC sau SSS sau VIVIVI. Deci daca apar astfel de inscriptii, acestea denota ADN-ul unui intreg popor ?
De unde cunoaste domnul doctor limba daca chiar nu stiu, dar oricum geto dacii erau niste autodidacti vorbeau si scriau in limba latina, in limba greaca nu stiu din ce limba vine SSS  probabil din sumeriana, iar toate aceste aiureli sunt puse in carca poporului geto dac.
In acest context se pune pe buna dreptate intrebarea de ce nu purtau grecii marca 666, pentru ca textul era scris in limba greaca, de ce romanii nu poarta marca 666, pentru ca textele erau scrise in limba latina, ei nu toatea acestea nu conteaza, domnul doctor doreste ca poporul geto-dac sa poarte aceasta marca, pentru ca probabil numai acest popor citeste si scrie in aceste trei limbi.
Ce legatura este intre chimia subtila a ADN-ului uman si aceste relicve arheologice? Chiar presupunand adevarul celor afirmate ca exista aceste cateva relicve acesta nu este un argument care sa conduca la concluzia ca ADN-ul geto dacilor este marcat cu 666.
Domnul doctor in aceste conexiuni pe care le-a gasit cu multa aroganta si mandrie (“ Asteptam cu interes socoteala unui dac destept “) se comporta conform unei probleme matematice – un vapor are 100m lungime, 22m latime, 28m inaltime, se pune intrebarea- ce varsta are capitanul? Aceasta este legatura intre daco-geti si pecetea lui 666.
Poate veti crede domnule doctor ca glumesc cu aceasta problema, dar voi incerca sa o explic si atunci apelez la specialistii care dau definitia ADN-ului.
Definitia ADN (luata de pe internet) este “Acidul deoxiribonucleic (ADN pe scurt) este  materilul genetic a organismelor celulare si al celor mai multi virusi. ADN-ul poarta informatiile necesare sintetizarii directe a proteinelor si pentru replicare. Sinteza proteinelor este producerea de proteine necesare celulei sau virusilor pentru activitatile acestora si pentru dezvoltare.
Replicarea este procesul prin care ADN-ul se copiaza pe sine insusi pentru fiecare celula descendenta pastrand informatii despre sinteza proteinelor.
 In cele mai multe organisme celulare ADN-ul este organizat ca si cromozomi localizati in nucleul celulei.”
Ce legatura este deci intre ceeace reprezinta ADN conform definitiei de mai sus si argumentul decisiv al domnului doctor pentru care 666 este pecetea geto-dacilor   « Legatura dintre codul numeric 666 si geto-daci este usor deductibila din "rugamintea unei femei gete" gasita la Tomis, pe o placa de marmura.  Stralucitoare, curata, Mareata doamna, sunt credincioasa. Sunt cu 3 de sase, dar atat ma rog candva sa ma ajuti sa renasc” ».

            Cum spuneam, ce varsta are capitanul ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu